Tanja Buyst – Psychotherapeut De Pinte

Tanja BuystTanja Buyst is gezinswetenschapper en volgde de 4-jarige opleiding tot psychotherapeut aan de Academie voor Integratieve en Humanistische Psychologie (AIHP).. Naast haar zelfstandige praktijk als psychotherapeut, is zij ook vestigingsverantwoordelijke van de Academie voor Integratieve en Humanistische Psychologie – afdeling Oost-Vlaanderen.

Tanja Buyst: Ik geloof heel sterk in  de verbinding tussen lichaam en geest werk dan ook heel holistisch Je lichaam is de toegangspoort tot je emoties. Je lichaam spreekt als het ware met je via je emoties. Het is belangrijk deze taal te herkennen. Eens je taal kan geven aan wat in je leeft, hebben de emoties hun werk gedaan, vermindert de spanning en krijg je echte verbinding. Je kan beter communiceren je met jezelf en met de mensen rondom je. Eens je die verbinding tot stand kan brengen, leef je vanuit je hart. Dit wat we bewustwording noemen.

Ik ben gezinswetenschapper en help je zoeken wie je bent als individu maar ook als deel van een systeem. Naast mijn bacheloropleiding volgde ik de vierjarige opleiding tot integratief psychotherapeut en lichaamsgerichte opleidingen zoals focussing,  brainspotting, EFT, Braingym, wandeltherapie.

Het voordeel van mijn manier van werken is dat je reeds na enkele sessies enorme verandering ziet.

Indien je terug meer grip op je leven wil en de grijze mist in je hoofd wil laten optrekken, aarzel dan niet en bel 0477/55 65 36